dissabte, 5 de novembre del 2011

Per un casal de Joves al Clot-Camp de l'Arpa!


La Pinya, la coordinadora de joves del Clot - Camp de l'Arpa, conjuntament amb altres entitats i col·lectius del barri prenem la iniciativa i engeguem una campanya amb la finalitat d'aconseguir un Casal de Joves autoorganitzat que permeti desenvolupar les inquietuds individuals i col·lectives del nostre jovent.

Segons consta en el Pla d’Equipaments Juvenils de la ciutat de Barcelona fins a l’any 2015, l’Ajuntament preveu la ubicació d’un Casal per cada barri, o conjunt de barris, amb més de 10.000 joves. Al Clot - Camp de l’Arpa en superem els 10.700, però tot i així, no se’ns ha inclòs en cap pla oficial, tot i que l’Ajuntament té constància del problema des de fa anys.

I és que el Casal de Joves no és un cas aïllat. La manca d'equipaments i la prioritat entre aquests, com el cas del Hub del Disseny a la plaça de les Glòries, ha deixat de banda d’altres de primer ordre com la biblioteca o el casal d’avis. Reivindicacions a les quals també ens hi volem sumar.

La Pinya es va crear l’any 2007 amb la intenció de coordinar el moviment juvenil del barri i crear espais d’oci alternatius. Des d’aleshores, sempre hem procurat implicar-nos en la realitat més propera i, ara, no serà una excepció. Amb la voluntat de construir nous espais de relació i coordinació demanem, doncs, la ubicació d’un casal autoorganitzat que esdevingui punt de trobada de tots aquells qui, a títol individual o a través d’entitats, vulguin dur a terme un projecte propi, essent una plataforma de suport a nivell material i social dels joves i pels joves.

Reclamem el que necessitem, exigim el que ens pertoca.Més informació:

casaljovesclot.wordpress.com